Hi there and

WELCOME

Jolan, dertig-nogwat, moeder van Hannah, Otis* en Filou. Woonde voor jaren in de grote stad maar verhuisde onlangs terug naar het hoge Noorden en de rust.
Al zeker mijn halve leven een grote liefde voor fotografie, en woorden. Ik schrijf dus soms, hoop ooit een écht boek te schrijven. Droom ervan om één van de beste fotografen te worden -maar weet nog steeds niet in verhouding tot wat dat is. Ik denk teveel, leef soms teveel in mijn hoofd en ben altijd verliefd op de natuur. Ik word blij van blij zijn, blij maken en volop geluk kunnen zien en voelen om mij heen.

Foto's door lieve Hanneke: www.ohbeautifulworld.com

jolanda boer over mij

Ik hou van-

De liefde en mijn gezin, koffie in stilte en het liefst met taart, de hele vroege ochtendzon, huismussen, mijn liefste vriendinnen, picknicken, mijn macbook, buitenleven, zomeravonden op het strand, de slappe lach van mijn lieve meisjes, overfanatiek instagrammen, samen zijn met mijn dierbaarsten, onverwachts uit eten gaan, schrijven, mijn dagboeken en mijn camera.

 

* hier (klik) vind je persoonlijke posts.

x Jolan.

Let me capture you everyday

let me tell your story.

Jolanda Boer ~ Fotograaf van mooie, pure en echte momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland en daarbuiten.

EMAIL: hello@jolandaboer.nl

 

Foto & Film.

@jolandaboer.nl

Foto & Film.
A
B
C
D