OVER MIJ.

Jolanda, dertig-nogwat, moeder van drie maar twee dichtbij. Verhuisde jaren geleden naar de grote stad met toen al grote liefde voor fotografie, én woorden, tot dat wie ik nu ben. Ik denk teveel, leef soms teveel in mijn hoofd en ben altijd verliefd op de natuur. Schrijf soms -hier (klik) Hoop ooit een écht boek te schrijven, droom ervan om één van de beste fotografen te worden -maar weet nog steeds niet in verhouding tot wat dat is, en word blij van blij maken en echt geluk kunnen zien en voelen om me heen.

MIJN FOTOGRAFIE.

Ik hou van het vastleggen van herinneringen, door te schrijven maar meer nog door het maken van foto's. En voor mij is dat ook waar fotografie over gaat, vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houden. Het leven, of fases ervan, de liefde, mensen en momenten. Het hoeft niet perfect te zijn, maar wel puur, echt en dicht bij hoe het leven is. Een reflectie van mooie momenten; ongedwongen maar tastbaar omdat het vastgelegd is in beelden, foto's en/of film.  En ik hoop dat ik dit voor jullie vast mag leggen, deze momenten, het leven of een klein stukje ervan.

MIJN FAVORIETEN.

Ik hou van. De liefde en mijn gezin, koffie in stilte -en het liefst met taart, de hele vroege ochtendzon, post, picknicken, mijn macbook, overfanatiek instagrammen, lezen, mijn vriendinnen, het oude thuis, kleine geluksmomentjes, zomeravonden op het strand, de slappe lach van mijn lieve meisjes,  samen zijn met familie, muziek, onverwachts uit eten gaan, schrijven en mijn dagboeken.