Trouwen bij Viva Laterne in Limburg.

Lieve Kim&Peggy hadden de perfecte dag, zij gingen trouwen bij Viva Laterne in Limburg. Een ontzettend mooie carréhoeve tussen de heuvels in Limburg, alsof je even niet in Nederland bent, zo mooi! Zij vulden hun dag met ontzettend veel mensen die zij lief hebben, mooie woorden en lekker eten. Denk daarbij dat het heerlijk weer was, ze de ceremonie in de tuin hielden en je snapt dat ik een hele blije fotografe was, die ontzettend heeft genoten van deze dag! 

Waar ik ontzettend blij van wordt als bruidsfotograaf is vastleggen wat er om mij heen gebeurd. Zien dat iemand in haar badjas voor mij open doet, met haar haren in een losse knot, maar uren later omgetoverd is tot een mooie bruid! De liefde en verwondering tussen het bruidspaar. Maar ook bij de gasten, familie en (bruids)kinderen. Kleine, grappige momentjes die je waarschijnlijk alleen als fotograaf ziet omdat je continu aan het observeren bent. De emoties tijdens mooie speeches en woorden bij de ceremonie. Hoe één van de kinderen stiekem van de taart snoept of al vies is voor de dag begint! Maar vooral..alle liefde, emoties, oprechte woorden en heel veel geluk. Iets wat op elke bruiloft, op welke manier dan ook, terug te zien is. Als fotograaf zijnde kijk je door andere ogen naar de dag en alle mooie momenten, en dit is waar ik ontzettend van geniet. Elke bruiloft opnieuw! ♡

Trouwlocatie: Viva Laterne (klik hier!)

Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_3.jpg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_9.jpg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_12.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_13.jpg
Viva Laterne Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_13.2.jpg
Trouwfotografie Limburg
Viva Laterne Limburg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_16.jpg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_18.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_19.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_20.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_21.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_22.jpg

Ga jij trouwen komend jaar en spreekt mijn stijl jullie aan? Dan leg ik met liefde jullie liefde en de magie van jullie dag vast! Stuur een mailtje (hier) voor meer informatie, mijn brochure of een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kletsen over jullie trouwdag en mijn manier van fotograferen. Ik maak het liefst foto’s die een verhaal vertellen en een weerspiegeling zijn van hoe jullie dag was, zo puur en echt mogelijk!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Mijn laatste

  blogs

  meer van dit

  Jolanda Boer ~ Fotograaf van mooie, pure en echte momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland en daarbuiten.

  EMAIL: hello@jolandaboer.nl

   

  Foto & Film.

  @jolandaboer.nl

  Foto & Film.
  A
  B
  C
  D