Day in the life -shoot in Zwolle

Yay, ik mocht weer een ‘day in the life -shoot’ doen, in Zwolle deze keer! Nu is het geen geheim hoe gelukkig ik wordt van documentaire familie fotografie.  Dus toen ik wist dat ik een ‘day in the life -shoot’ mocht doen bij dit leuke gezin deed ik een klein vreugdedansje van binnen, want ik vond het zo leuk!

Het grappige is wel dat er eerst twee jaar voorbij moesten gaan. Merit & Bonnie boekten namelijk een shoot als onderdeel van mijn doneeractie voor ‘stichting Make a Memory’ . Deze zette ik op na de geboorte van mijn zoontje Otis*.  Maar door steeds weer iets werd de shoot verzet en verzet en leek iets plannen moeilijk. Tót een paar weken geleden. Toen ik op een heerlijke zomerse dag ein-de-lijk langs ging om dit mooie gezinnetje vast te leggen. En oh, wat was het leuk! De zusjes; de meeste zoete meisjes die ik dit jaar voor mijn lens krijg misschien! En eigenlijk gewoon dit hele gezin.. Zoveel leuks om te delen! Day in the life shoot in Zwolle
Day in the life shoot in Zwolle
Day in the life shoot in Zwolle
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_5.jpg
familie-fotograaf-drenthe_6.jpg
familie-fotograaf-drenthe_7.00jpg.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_8.jpg
familie-fotograaf-drenthe_9.jpg
familie-fotograaf-drenthe_10.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_11.jpg
familie-fotograaf-drenthe_12.jpg
familie-fotograaf-drenthe_13.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_15.jpg
familie-fotograaf-drenthe_16.jpgfamilie-fotograaf-drenthe_17.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_19.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_21.jpg
familie-fotograaf-drenthe_22.jpg
familie-fotograaf-drenthe_23.jpg
familie-fotograaf-drenthe_25.jpg
familie-fotograaf-drenthe_26.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_29.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_31.jpg
Day in the life shoot in Zwolle
familie-fotograaf-drenthe_33.jpg
familie-fotograaf-drenthe_34.jpg

Ook interesse in een gezellige, ongedwongen shoot met je gezin? Bij een ‘day in the life -shoot’ ligt de focus op jullie normale, dagelijkse dingen en wordt er niet geregisseerd! Ik loop een deel van jullie dag, of de gehele dag, met jullie mee en leg de momenten vast waarvan ik geloof dat die het meest dierbaar zijn. Samen knutselen, een spelletje doen, het ‘naar bed gaan-ritueel’ of misschien wel hoe jullie op een zondagse ochtend de dag als gezin starten! Een mooi idee toch, dat dat voor altijd vastgelegd kan worden? : -) 

Meer zien van ‘Day in the Life-shoots?’ Die vind je hier (klik!) op mijn website!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D