Hi there! Wat leuk dat je op mijn website komt kijken. Ik ben dus Jolanda, of wel Jolan. Dertig-nogwat en moeder van Hannah, Otis* en Filou. Woonde voor jaren in de grote stad maar verhuisde onlangs terug naar het hoge Noorden en de rust.

Ik heb al zeker mijn halve leven een grote liefde voor fotografie, en woorden. Schrijf dus soms, hoop ooit een écht boek te schrijven en droom ervan om één van de beste fotografen te worden -maar weet nog steeds niet in verhouding tot wat dat is.

Ik denk teveel, leef soms teveel in mijn hoofd en ben altijd verliefd op de natuur. Mijn geluk vind ik in kleine dingen en fijne momenten en ik word blij van blij zijn, blij maken en volop geluk kunnen zien en voelen om mij heen! ♡

 

Mijn lieve, lieve meiden, het strand in alle seizoenen, dansende vogels in de lucht, koffie in stilte en het liefst met taart, de hele vroege ochtendzon, huismussen, onverwachts uit eten gaan, tuinieren (voor beginners dan wel) in onze heerlijke grote tuin, mijn liefste vriendinnen, laaghangende mist over de weilanden, samen zijn met mijn dierbaarsten, schrijven, mijn dagboeken en mijn camera. Zomaar wat van mijn lievelingsen uit het leven.

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure
en liefdevolle momenten.
Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D