Videograaf bruiloft.

De liefde vastleggen; een dag die compleet in het teken staat van jullie liefde. Met alle geliefden die om jullie heen staan. De spanning die jullie voelen, de mooie woorden die jullie mogen uitspreken en de liefdevolle blikken naar elkaar.

 

Ieder bruidspaar is uniek en op jullie bruiloft draait het allemaal om jullie! Jullie verhaal, jullie liefde voor elkaar en jullie karakters wil ik graag naar voren laten komen in de trouwfilm die ik maak. Een trouwfilm die weerspiegelt wie jullie zijn. Het verhaal van jullie dag, en jullie liefde, zo puur mogelijk in beeld gebracht.

 

De emoties, de gezelligheid, humor, de intieme momenten, details en oprechte sfeer. Bruiloften die persoonlijk, liefdevol en puur zijn, dat is waar ik het allergelukkigst van wordt. Er zijn zoveel bijzondere momenten die samenkomen op één dag, jullie dag. Jullie bruiloft. Ik leg jullie liefde met liefde vast zodat deze momenten nooit zullen worden vergeten. En deze herinneringen in een mooie tijdsloze trouwfilm voor altijd dichtbij jullie blijven.

Mijn passie ligt bij verhaal-vertellend vastleggen en dat zie je terug in de trouwfilms die ik maak. Naast alle grootse momenten op jullie trouwdag maken de kleine dingen jullie trouwfilm eigen, uniek en speciaal. De blik die jullie elkaar geven vlak voor het ja-woord, de uitbundige lach van een dierbare, misschien de tranen van geluk en ontroering.

 

Een trouwfilm maken is een creatief proces en precies dat vind ik ontzettend leuk. Alle prachtige beelden van jullie dag, de juiste muziek, geloften van jullie aan elkaar of mooie woorden van vrienden/familie; dit alles bij elkaar geeft jullie een prachtige, waardevolle en persoonlijke film die precies past bij jullie verhaal en wie jullie zijn.

 

Pakketten.


Als videograaf ben ik gevestigd in Drenthe, maar ik ben werkzaam door heel Nederland.

* Optioneel; extra uren (€100,- per extra uur)

pakket 1.

Trouwfotograaf in Drenthe

8 uur aanwezigheid


- Trouwfilm 3 tot 5 minuten.

- Preview binnen 48 uur

Een film krijg je in full HD aangeleverd.

 

€ 1795, -

pakket 2.

10 uur aanwezigheid


- Trouwfilm 6 tot 8 minuten

- Preview binnen 48 uur

Een film krijg je in full HD aangeleverd.

 

€ 1995

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

Stuur mij via dit formulier een mailtje
en ik laat jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum! :

SEND MESSAGE

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure
en liefdevolle momenten.
Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D