Geboortefotograaf in Drenthe

Geboortefotograaf in Drenthe.

Een geboorte fotograferen stond al onwijs langs op mijn verlanglijstje. Omdat ik hou van verhalen vastleggen en documenterend fotograferen leek dit perfect bij mij en mijn stijl van fotograferen passen. En dat bleek ook helemaal zo te zijn want wat was dit bijzonder om vast te leggen! Dat ik dan ook nog de geboorte van een tweeling mocht vastleggen was ‘de kerst op de taart!’

Met Sharon had ik al een tijdje contact en de laatste dagen voor de geboorte van Indië & Noveé appten we dagelijks. Soms gewoon even om te vragen hoe het ging, soms om wat belangrijke informatie te delen. En toen kwam ineens hét berichtje, dat het erop leek dat de bevalling echt begonnen was en of ik kon komen. Zo onwijs spannend en zo onwijs leuk. Mijn tas stond natuurlijk al dagen klaar dus ik kon gelijk de auto in.

Eenmaal aangekomen bleek dat de bevalling erg snel ging dus ik kon gelijk beginnen met fotograferen. Er was zo’n goeie sfeer in de kamer en er was zoveel rust en focus bij iedereen. Ik vond het heel mooi om die sfeer, alle emoties en gewoon alles te mogen fotograferen. Een magische ervaring.

Als geboortefotograaf in Drenthe neem ik sindsdien meer bevalling aan. Maar door mijn gezinssamenstelling (alleenstaande mama) neem ik op dit moment alleen opdrachten voor geboortefotografie aan als het gaat om een geplande bevalling; inleiding of geplande keizersnede. Mocht dit bij jou het geval zijn, en wil je graag een geboortefotograaf bij je bevalling; neem dan contact op voor meer informatie : -)

Sharon_1.jpgGeboortefotograaf in DrentheSharon_3.jpgSharon_4.jpgGeboortefotograaf in DrentheGeboortefotograaf in DrentheGeboortefotograaf in DrentheGeboortefotograaf in DrentheGeboortefotograaf in DrentheGeboortefotograaf in DrentheSharon_11.jpgGeboortefotograaf in DrentheSharon_13.jpg

Met dank aan lieve Sharon (klik hier voor haar blog : -)) & het vertrouwen dat Michael en zij me gaven. ♡

Wil je meer zien van mijn werk, kijk dan eens bij deze blog (klik!)


Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D