PERSONAL // MAKE A MEMORY.

Afgelopen jaren heb ik met heel veel liefde gefotografeerd voor ‘STICHTING MAKE A MEMORY’ (KLIK!) Een stichting die kosteloos foto’s maakt voor families van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s en kinderen. Hoe vreemd is het toch dat ik dit jaar ineens degene was aan de andere (verkeerde) kant van de lens..? De afgelopen weken is het me nog veel duidelijker geworden hoe belangrijk deze stichting is, juist nu ik weet en voel wat al deze mensen aan de andere kant van de lens voelen. Juist nu ik nog meer besef wat de waarde van foto’s zijn, omdat ook ik de foto’s nodig heb om te kunnen blijven koesteren, kijken en beleven..om dichtbij te houden wat niet meer is. Omdat Stichting Make a Memory geheel afhankelijk is van sponsoring en donaties wil ik heel (héél) graag geld inzamelen voor deze stichting, en dat in ruil voor foto’s (win voor jullie, win voor mij!)

2017-04-19_0090.jpg

Belangrijk om van te voren even te weten;
deze prijzen gelden voor boekingen in de gehele maand december // Boekingen zijn voor een fotoshoot in de maanden februari tot en met april tweeduizendenzeventien // Bijboorbeeld foto’s van je gezin, je kind en/of (pasgeboren) baby, familie met je liefde, van jezelf ofbedenkzelfietsleuks. // Het gehele bedrag wordt gedoneerd aan ‘Stichting Make a Memory (ik hou jullie op de hoogte hierover : -)) // Alleen geldig voor onderstaande pakketten // én het is exclusief reiskosten (€0,35 per km)

Pakket 1 // €145,00
1-6 personen/kinderen
15 foto’s op dvd, in hoge resolutie thuisgestuurd. Geleverd in zowel kleur als zwart-wit.
* mét mini-album van 15X15cm, tien spreads.
* Bij meer personen; €10,00 per extra persoon.
Pakket 2 // € 185,00
1-6 personen/kinderen
20 foto’s op dvd, in hoge resolutie thuisgestuurd. Geleverd in zowel kleur als zwart-wit
* mét mini-album van 15X15cm, tien spreads.
* Bij meer personen; €10,00 per extra persoon.
Day-in-the-life-shoot // van €295,00 voor €250,00
4 uur fotografie
Rond de 75 foto’s op dvd, in hoge resolutie thuisgestuurd. Geleverd in zowel kleur als zwart-wit.
* (mini-)album bijbestellen mogelijk tegen verlaagd tarief (vraag hier naar : -))
(voorbeeld van een ‘day in the life shoot’ vind je HIER. (&ik vind deze shoot wel een tip, doen doen doen! ; -))

 

Mailen ( info@jolandaboer.nl ) voor vragen, meer informatie, een ander leuk voorstel of om gewoon om even ‘hoi’ te zeggen mag natuurlijk altijd. En gewoon vijf of tien euro doneren in mijn inzamelpotje ook (mail me dan!) En wil je me helemaal blij maken; deel dan mijn bericht op je facebookpagina zodat mijn bereik vergroot wordt én ‘Stichting Make a Memory’ meer bekendheid krijgt!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D