Trouwen op Vlieland – Trouwfotograaf Friesland

Trouwen op Vlieland – Trouwfotograaf Friesland

Een overtocht met de boot om je werkdag te beginnen. Veel beter dan dat kan je het volgens mij niet hebben. Ik kreeg in ieder geval een klein beetje vakantiegevoel heel vroeg in de ochtend, onderweg naar de bruiloft van N&S.

Trouwfotograaf Vlieland

Het bijzondere was, heel kort voor de bruiloft kwam ik in beeld van N&S. Hun trouwfotograaf kon door omstandigheden de bruiloft niet meer vastleggen en gaf mijn naam door als optie voor vervanging. Onwijs fijn dat we zo’n netwerk met vele collega’s uit Noord-Nederland hebben om elkaar te helpen in nood! En zo maakte ik pas een week voor de bruiloft kennis met N&S én zat ik opeens op de boot naar Vlieland. Heel erg leuk!

Trouwen in de duinen

N&S kozen voor een hele bijzondere plek om te trouwen, midden in de duinen! Dus op een fiets, met mijn fototas op mijn rug ging ik het eiland over op zoek naar dé trouwlocatie. En die werd gelukkig snel gevonden. Een heel mooi plekje, met uitzicht over het eiland en de zee, waar zij elkaar het ja-woord gaven. En waar vervolgens ook geproost werd, taart werd gegeten en genoten werd van het samenzijn met al hun dierbaren. Alle gasten lieten wij op den duur achter om, weer op fiets, het eiland over te gaan voor de fotoshoot!

Mijn dag eindigde bij de start van het diner zodat ik met de laatste boot weer terug naar huis kon! Nog heel even snel langs de zee voor een klein momentje en toen op de fiets weer richting de boot. En daar nagenieten van deze dag. Die een beetje voelde als vakantie én als een hele perfecte werkdag! Geniet mee van alle mooie beelden!

Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op Vlieland - Trouwfotograaf Friesland

Wil jij meer weten van mijn werk en of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan zeker contact op en ik stuur jullie snel een bericht terug. Het lijkt mij super leuk om ook jullie verhaal vast te leggen!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D