Gastblog van en met Manou Pauw, interieurontwerper.

Eens even wat anders, tijd voor een gastblog (met Manou Pauw, interieurontwerper) Want hoewel veel ZZP’ers, net als mij, vooral in hun huiselijke bubbel zitten, is het toch fijn om af en toe even contact met elkaar te hebben, bij te kletsen, noem maar op! En zo kwam ik op het idee om wat (gast)blogs te maken van leuke, leuke collega-ondernemers uit mijn netwerk en langs hun huis/raam te gaan voor een ‘Corona-proof’-foto van deze bizarre tijd!

Manou was, samen met Judith, één van de laatsten die voor mijn camera stond, en daarom goeie kandidaat voor een raambezoekje ; -)

2020-04-20_0009.jpg
2020-04-20_0010.jpg

WIE BEN JE & WAT DOE JE?
Ik ben Manou Pauw, 35 jaar, moeder van 2 meiden, vrouw van Jos en ik ben interieurontwerpster. Ik ontwerp interieurs voor zakelijke en particuliere klanten. Van kleine interieuradviezen tot complete ontwerpen van nieuwbouwhuizen of kantoorpanden! Maar ook ontwerp ik maatwerk kasten en keukens.
www.jolandaboer.nl-manou-pauw-1.jpg

HOE KENNEN WIJ ELKAAR/ZIJN WIJ AAN ELKAAR GELINKT?
Jeetje, dat weet ik eigenlijk niet eens precies; hoe wij elkaar kennen? Gewoon van eerder zou ik zeggen en van Instagram, en van Christel (zus). Mijn kinderen hebben al een paar keer meegedaan aan een shoot voor Devalab die jij altijd doet. Maar nu versterken we elkaar! Je hebt van mij en Judith (collega) prachtige (zakelijke) foto’s gemaakt. En er zullen nog meer samenwerkingen volgen!


WAAR KOMT JE PASSIE VOOR DIT WERK VANDAAN?
Ik was altijd bezig met het interieur thuis. Als ik heel lang terug denk dan was ik als kind al bezig met deze dingen. Een droomhuis tekenen, mijn eigen slaapkamer weer veranderen. Toen ik wat ouder werd kwam de verfkwast er dan ook gewoon aan te pas! Dus uiteindelijk de keuze gemaakt, en de opleiding interieurontwerper gaan volgen. Vervolgens mijn bedrijf opgezet en nu heb ik binnen een jaar al onwijs mooie (grote) opdrachten.

HOE BEN JIJ ONDERNEMER GEWORDEN/HOE HEB JE DEZE STAP GEMAAKT?
Zelfstandig ondernemer was ik al. Samen met mijn man, schoonzus en zwager hebben we al langer dan 13 jaar een evenementenverhuur bedrijf. Daarom was de stap om nu voor mezelf als ZZP’er aan het werk te gaan ook heel “gewoon”. Ik ben een echte onderneemster!

www.jolandaboer.nl-manou-pauw-2.jpg
WAT VIND JE HET ALLERLEUKSTE AAN JE WERK?
Creatief, verbinden en organiseren. Naast het creatieve aspect vind ik het allermooiste het contact met de mensen. Je leert ze goed kennen, je bedenkt voor hen de beste oplossingen. Je creëert een nieuw “thuis” of een kantoor welke past bij de visie van het bedrijf. Ook het samenwerken met collega’s en leveranciers, prachtig om samen wat moois neer te zetten.

HOE BEWAAK JIJ BALANS TUSSEN WERK EN PRIVE IN DEZE TIJD?
Poeh, dat vind is wel een lastig puntje hoor. Ik probeer het elke keer weer te relativeren.. Voor de meiden is het ook heel bijzonder op deze manier. Meiden gaan voor, maar het werk moet wel doorgaan. www.jolandaboer.nl-manou-pauw-3.jpg www.jolandaboer.nl-manou-pauw-4.jpg

ALS JE NOG (AANGEPAST) WERKT OP DIT MOMENT; WAT BIED JE AAN EN HOE DOE JE DIT?
In de ochtend beginnen we met het huiswerk, dit doen we tot 12 uur. Daarna plan ik eventuele afspraken in of werk ik thuis aan opdrachten. En nee, dat lukt echt niet elke dag even goed ; -)

www.jolandaboer.nl-manou-pauw-6.jpg
WAAR KUNNEN WE JE VINDEN?
Je kan mij vinden op Instagram:
https://www.instagram.com/manoupauw/ (klik om naar account te gaan : -))
https://www.instagram.com/manou.interieurontwerp/ (klik : -))

En natuurlijk op mijn website: www.manoupauw.nl (klik : -))

// Meer lezen van mijn gastbloggen-reeks? Dat kan hier (klik!)


Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D