Fotoshoot gezin Drenthe – familiefotografie in drenthe

Fotoshoot gezin Drenthe. //

Het is al weer twee weken geleden dat ik mijn eerste ronde aan mini-shoots deed. Een perfecte start na zoveel weken niet werken en alleen daarom was het al een heerlijke dag! 


Eén van de gezinnen die ik mocht fotograferen was dit gezin. Ik zat ooit met de moeder van deze twee leuke meiden op de peuterspeelzaal, later waren we jaren vriendinnen. Nu zitten onze dochters op dezelfde school en staan wij als moeders op het schoolplein te kletsen! Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen hoe leuk ik het vindt om dit dan vast te mogen leggen! Het werd een heerlijke giebelshoot en dat is wel terug te zien ; -)

Fotoshoot gezin drenthe
Ik vond het best een beetje spannend om voor het eerst weer te fotograferen. Normaal gesproken hou ik niet zoveel rekening met afstand en vind ik het juist mooi in een serie om ook close-ups te maken, dus dichter bij de mensen te komen. Ik vroeg me vooraf toch af hoe een shoot zou uitpakken nu ik bewust met de 1,5 meter regel bezig moest zijn. Gelukkig ging dit heel natuurlijk en vanzelf! Een buitenlocatie geeft ook genoeg ruimte en diversiteit, zeker op de mooie locatie waar de mini-shoots dit keer plaats vonden! 
www.jolandaboer.nl-3.jpg
Fotoshoot gezin Drenthe
www.jolandaboer.nl-4.jpg
Fotoshoot gezin Drenthe
familiefotografie drenthe
familiefotografie drenthe

Heb je ook interesse in een fotoshoot en/of een film met je gezin na het zien van deze blog? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Doordat vele van mijn bruiloften verzet zijn naar later dit jaar of volgend jaar, is er ruimte in mijn agenda ontstaan voor andere leuke shoots!

& volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D