Gezinsfotografie Drenthe – spontane fotoshoot.

Gezinsfotografie Drenthe. //

Het is alweer een maand geleden dat ik mini-shoots hield op één van mijn favoriete plekjes in de natuur. De afgelopen weken leken wel voorbij te vliegen. Er is nog zoveel moois van deze dag niet gedeeld, dus tijd voor een kleine blog van deze shoot! Lieve Nienke boekte met haar gezin. De afgelopen twee jaar mocht ik haar oudste zoon al twee keer fotograferen als model voor een schoenenmerk. Zo leuk was het dan nu om ze als gezin vast te leggen! ♡

De locatie die ik koos voor de mini-shoots is één van mijn favoriete plekjes rondom Drenthe. De reden hiervoor is dat deze locatie zoveel variatie geeft qua natuur en bij elk weerstype een compleet andere uitstraling heeft. Daarbij vind ik dit een heerlijke plek om kinderen te fotograferen. Het ruimtelijke geeft ze vrijheid. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en zichzelf zijn. En daarbij, er is nog geen enkel kind hier ongelukkig weggegaan. Of nouja, misschien alleen omdat ze weg moesten dan ; -)

Scroll snel door voor de vrolijke foto’s van dit lieve gezin!
Gezinsfotografie Drenthe
Gezinsfotografie Drenthe
Gezinsfotografie Drenthe
2020-05-24_0004.jpg
2020-05-24_0007.jpg
Gezinsfotografie Drenthe
Gezinsfotografie Drenthe

Heb je ook interesse in een fotoshoot en/of een film met je gezin na het zien van deze blog? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Doordat vele van mijn bruiloften verzet zijn naar later dit jaar of volgend jaar, is er ruimte in mijn agenda ontstaan voor andere leuke shoots!

& volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D