Newbornshoot Drenthe // FOTO & FILM.

// Newbornshoot in Drenthe.

Nog niet zo lang geleden mocht ik weer eens op pad voor newbornshoot in Drenthe. En oh, dit kleine meisje heeft mijn hart gestolen! Toen ze bijna drie maanden was mocht ik langskomen bij dit lieve gezin om een film te maken. Eigenlijk niet echt newbornshoot meer dus. Maar daarom juist heel leuk! Ook om te zien hoe leuk het is om juist deze fase van het eerste jaar vast te laten leggen op foto en film. Je baby zit net in een nieuwe fase, maakt contact met je, lacht uitbundig en is zich plots bewust van alles om zich heen. 

Sinds een half jaar bied ik ook film aan bij mijn paketten en ik ben daar zo ontzettend blij mee! Naast foto’s geeft een film zoveel extra waarde aan een shoot. De combinatie van beelden voor in een album en aan de muur, samen met bewegende beelden; zien hoe een lach is, hoe zo’n kleintje beweegt, doet, ís. ‘You think you’ll remember but you don’t’ 

Newbornfotografie Drenthe
Newbornfotografie Drenthe

Wil je ook foto’s en/of een film van je baby na het zien van deze beelden? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Een newbornshoot/babyshoot is meestal goed (op kort termijn) in te voegen in mijn agenda! : -)

& volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D