DITL-fotografie in Den Haag.

DITL-fotografie in Den Haag.

DITL-fotografie in Den Haag; absoluut een feestje om voor een DITL-shoot naar Den Haag te mogen. Waarom ik deze vorm van fotograferen zo leuk vindt? Misschien omdat ik zelf ook een (jong) gezin heb en er telkens zoveel herkenbaars voorbij komt. Of omdat ik zo van kinderen hou en hoe eerlijk, heerlijk en zichzelf zij kunnen zijn, zelfs voor de camera; misschien omdat ik hou van observeren en dat in deze ’tak’ van fotografie zo goed toepasbaar is. Of misschien gewoon alles van dit bij elkaar!?

Een paar weken geleden reed ik een dag naar Zuid-Holland voor drie shoots. Eén van deze shoots was een ‘day in the life-shoot’ in Den Haag! En wat was het fijn om weer op deze manier te fotograferen. Wat een geluk ook dat ik langs mocht bij een ontzettend lief gezin, dat goed na had gedacht over de invulling van onze tijd samen (maar het ook ‘echt’ en spontaan wist te houden : -)) Een goed balans voor een shoot als deze en dat was te voelen tijdens de gehele fotoshoot.

ongedwongen gezinsfotografie in den haag
DITL-2.jpg
DITL-3.jpg

Met regelmaat krijg ik enthousiaste reacties over ‘day in the life fotografie’. Vervolgt door ‘ik zou dit ook wel willen MAAR…’ ik twijfel of wij wel interessant genoeg zijn om zo vastgelegd te worden. Of. Misschien wil ik dit graag boeken maar eerst moeten er kilo’s af. Of. Ik vind het best spannend om onszelf zo puur en eerlijk te laten fotograferen. En ik snap deze punten allemaal. Nog beter, ik voél ze zelf ook allemaal. Want binnenkort komt iemand onze dag vastleggen en ik denk al het bovenstaande.

Maar wat ik mijzelf inpraat en jullie nu dus ook; ondanks al die onzekerheden..toch doen! Nu voelen al deze kleine onzekerheden dingen groots. Over tien jaar denk ik daar waarschijnlijk niet eens meer aan terug als ik de foto’s weer eens bekijk. Dan zie ik deze fase van leven waarin wij nu zitten. Mijn kleine en best al grote meisje en hoe we onze dagen leven. Met weemoed gok ik, maar daar hebben we het over tien jaar over ; -)

DITL-4.jpg
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
Day in the life fotoshoot
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
DITL-12.jpg
DITL-13.jpgDay in the life fotoshoot
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
ongedwongen gezinsfotografie in den haag
DITL-18.jpg
DITL-19.jpg
DITL-20.jpg
DITL-21.jpg
DITL-22.jpg
DITL-23.jpg
DITL-24.jpg
DITL-25.jpg
DITL-26.jpg

Heb je ook interesse in een fotoshoot en/of een film met je gezin na het zien van deze blog? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Doordat vele van mijn bruiloften verzet zijn naar later dit jaar of volgend jaar, is er ruimte in mijn agenda ontstaan voor andere leuke shoots!

& volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D