Day in the life fotografie en videografie

Day in the life fotografie en videografie.

Bedenk eens hoe het zou zijn om een film terug te kunnen zien van een dag uit je eigen kindertijd? Met welk gevoel zou jij daar naar kijken, hoe belangrijk zou deze zijn? Ik denk dat het heel bijzonder zal zijn en daarom probeer ik elke maand een film voor mijn meiden te maken. Het is niet voor mij (oké, ook een beetje ; -)) maar vooral voor hen, voor later.

Ik ben zelf zo’n gelukkig mens die vele films van vroeger terug kan kijken. Van onze vakanties maar ook gewone momenten van thuis, dagelijkse dingen. En ik ben mijn ouders daar heel dankbaar voor. Wij, als gezin, hebben altijd deze herinneringen waarmee we zo weer in ‘ons vroeger’ stappen. En dat is zo fijn, en grappig, een heerlijk om te doen. En dat zal ook nog zo zijn over vijf, tien en zelfs dertig jaar! Misschien worden ze met de jaren alleen meer meer speciaal voor ons!

Lieve Christianne wilde graag een film van een buitendag voor haar twee dochters. Omdat ze in daar fase zo ontzettend van genieten als gezin; bezig met de dieren, spelen, fijn opgaan in de dag. En het werd echt ook een heerlijke ochtend, met precies alle juiste elementen voor mijn gevoel. Bekijk hieronder de foto’s én de film van een ‘dag uit het leven van..’ ♡Day in the life - Foto Film. 
Chris-3.jpg
Chris-4.jpg
Chris-6.jpg
Day in the life - Foto Film. 
Day in the life - Foto Film. 
Chris-9.jpg
Chris-10.jpg
Day in the life - Foto Film. 
Day in the life - Foto Film. Familie films zijn zoals de dagen zijn. Ze zijn ontspannen, leuk, gezellig en geen enkele reden tot stress. Hoe fijn is dat? Ik volg jullie gedurende een deel van jullie dag en leg jullie momenten en connecties ongedwongen vast. Een fijne extra is dat jullie er óók foto’s bij ontvangen, voor een perfecte combinatie van mijn beide lievelingsen in beeld. Overweeg je om een familie film te boeken? Tot november 2020 ben ik volgeboekt; daarna heb ik nog enkele plekken in mijn agenda open. Wacht dus niet te lang met mailen en geniet hieronder van de film! : -) 


Day in the life fotografie en videografie; wat vind jij er van? Wil je graag meer zien van mijn films? Kijk dan hier of hier eens! & volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!


Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D