Day in the life shoot in Ede.

Day in the life shoot in Ede.

Midden in de zomervakantie mocht ik naar Ede voor een day in the life-shoot. Ik had er misschien nog net wat meer zin in dan anders omdat ik Jacoline, de mama van dit gezin, al jaren met veel plezier volg op Instagram. Ik ben echt fan ben van haar prachtige werk (zie www.bibelotte.nl) Daarbij; zo goed zijn in je werk, naast mama zijn van vijf, dan vind ik je al vrij fantastisch ; -)) 

Tijdens een day in the life-shoot ligt de focus op de liefde binnen jullie gezin. Het is daarom mooi om een invulling te geven die dicht bij jullie gezin past. Daarom adviseer ik ook altijd om activiteiten te kiezen die passen bij het ‘gewone leven.’  Daarnaast is het ook mooi om wat tijd vrij te houden voor ‘niets’. Zo ontstaat er ruimte voor spontane, speelse situaties en komen vaak persoonlijkheden nog meer naar voren. Iets wat ik persoonlijk heel waardevol vindt in een reportage zoals deze. Gelukkig was er bij dit gezin een heel mooi evenwicht in al dit bovenstaande. Daardoor heb ik het gevoel dat ik echt hele eerlijke, pure beelden van dit gezin heb mogen maken. En ik denk dat ook jullie dit terug zullen zien in de beelden! 

Jacoline schreef over onze shoot:
Wanneer ik foto’s van jaren geleden terug kijk, dan valt mij altijd op hoeveel dingen ik alweer vergeten ben. Gewone simpele, alledaagse dingen. Momenten die misschien helemaal niet speciaal zijn maar wel je leven kleuren. Precies deze momenten kwam Jolanda bij ons vastleggen. Herinneringen voor later. Niets gestyled, gewoon zoals we zijn. Inclusief chaos, liefde, knuffels en verdriet.  Als je nog twijfelt over een ‘day in the life-shoot’ dan zeg ik..DOEN!’ 

spontane gezinsfotografie
Day in the life shoot - Ede
spontane gezinsfotografie
spontane gezinsfotografie
spontane gezinsfotografie
spontane gezinsfotografie
Day in the life shoot - Ede
fotograaf Drenthe
fotograaf Drenthe
fotograaf Drenthe
Day in the life shoot - Ede
day-in-the-life-fotografie-12.jpg
day-in-the-life-fotografie-13.jpg
day-in-the-life-fotografie-14.jpg
Day in the life shoot - Ede
day-in-the-life-fotografie-16.jpg
day-in-the-life-fotografie-17.jpg
day-in-the-life-fotografie-18.jpg
day-in-the-life-fotografie-19.jpg
day-in-the-life-fotografie-20.jpg
day-in-the-life-fotografie-21.jpg
day-in-the-life-fotografie-22.jpg
day-in-the-life-fotografie-23.jpg
day-in-the-life-fotografie-24.jpg
day-in-the-life-fotografie-25.jpg
day-in-the-life-fotografie-26.jpg
day-in-the-life-fotografie-27.jpg
day-in-the-life-fotografie-28.jpg
day-in-the-life-fotografie-29.jpg

contact.

Wil jij jullie gezinsleven ook natuurlijk laten vastleggen, waarbij de focus ligt op jullie dagelijkse dingen, connecties en liefde. Stuur mij dan een mailtje of berichtje en ik stuur zsm wat terug. Sidenote. // Ik ben geheel volgeboekt voor 2020 maar mijn agenda voor 2021 is inmiddels open : -)

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D