Loveshoot in Friesland; Coen & Antoinette

Loveshoot in Friesland; Coen & Antoinette

Aan het einde van de zomer kreeg ik via Instagram een berichtje voor een loveshoot in Friesland van Coen & Antoinette. Omdat het binnen twee weken plaats moest vinden was het even puzzelen om een geschikte datum te vinden. En wat een geluk hadden we. In een week waarin voor zes dagen regen was voorspelt, hadden wij de zevende, droge en zelfs zonnige dag voor deze shoot.

In de voorbereidingen naar een loveshoot, zoals bij deze in Friesland,  adviseer ik altijd om een shoot-locatie te zoeken die past wie jullie zijn. Bijvoorbeeld een plek waar jullie samen graag komen, of een plek waar jullie fijne herinneringen aan hebben. Daarbij laat ik soms stiekem doorschemering dat ik graag fotografeer in de (wilde) natuur. Maar uiteraard alleen als dit ook past bij jullie! En waarom ik dit advies geef? Ik doe dit omdat ik het fijn vindt om mensen vast te leggen op een plek waar zij zich echt prettig en ontspannen voelen. En waar kan dat nou beter dan ergens waar je een goed gevoel hebt, en waar je mogelijk al fijne herinneringen aan hebt! 

Benieuwd naar al het moois wat we maakten op deze nazomerse middag? Scroll dan snel verder. Ik heb nu al zin in de bruiloft volgend jaar! ♡

Loveshoot in Friesland; Coen & Antoinette
Loveshoot in Friesland; Coen & Antoinette
Antoinette de jong
Coen Rijpma en Antoinette de Jong
Loveshoot in Friesland; Coen & Antoinette
Antoinette-de-jong-6.jpg
Antoinette de Jong
Antoinette-de-jong-8.jpg
Fotoshoot in Friesland
Antoinette-de-jong-10.jpg

ps. kleine, leuke toevoeging. Nog niet zo lang geleden deed ik een te leuke ‘styled shoot’ met wat súpertoffe (trouwgerelateerde) ondernemers uit de omgeving. Zo leuk dat ik Lenie (bloemstyliste (klik voor haar website)) , en haar mooie werk ook terug ga zien op deze bruiloft! Ook zin in!!

Wil je ook een fotoshoot over de liefde? In dat geval nodigen jullie mij uit voor ‘een date’ als het derde wiel aan jullie wagen, waar ik hoogstwaarschijnlijk ‘ja’ op zeg en zo leg ik jullie het liefst vast. Vul hier (klik) het contactformulier in!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D