Newborn shoot in Assen, newborn fotografie.

Newborn shoot in Assen.

Alweer zo’n twee weken geleden is het dat ik naar Assen mocht voor een newborn shoot van lieve, kleine Vinn. Super leuk want dit lieve gezin had ik al vaker voor de lens. Bijvoorbeeld toen ik een familieshoot mocht doen (klik hier : -)). Het blijft toch het leukst als je meerdere keren terug mag komen bij families!

Het maken van pure en ongeposeerde babyfoto’s, dat vind ik het één van de mooiste aspecten van mijn werk. Dus dat ik tijdens een newborn shoot momentjes kan vastleggen die je voor altijd wilt koesteren, de kleine handjes, het zo snel veranderende gezichtje van je kleine, die zoete gaapjes en de liefde van grote zus, maakt het zo leuk om te doen. Een herinnering creëren van één van de meest bijzondere periode’s uit het leven; die zo snel voorbij gaat, waarin zoveel gebeurd, en die zo zo mooi is!

Newborn shoot in Assen.

Newborn shoot in Assen.
newbornshoot in assen, drenthe
baby fotografie Drenthe
pure newborn shoot fotografie in Drenthe-5.jpg
pure newborn shoot fotografie in Drenthe-6.jpg
Newborn shoot in Assen.
newbornshoot in assen, drenthe
Newborn shoot in Assen.
Newborn shoot in Assen.

Heb je ook interesse in een fotoshoot en/of een film met je gezin na het zien van deze blog? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Doordat vele van mijn bruiloften verzet zijn naar later dit jaar of volgend jaar, is er ruimte in mijn agenda ontstaan voor andere leuke shoots!

& volg jij mij al op Facebook en/of Instagram?  Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D