Newborn fotografie in Drenthe; baby fotoshoot Pip.

Newborn fotografie in Drenthe ; baby fotoshoot Pip. 

Nog maar vier dagen oud is ze hier, lieve kleine baby Pip! Dochtertje van collega Bo, die ik ken uit de trouwbranche (klik hier voor haar site : -))  En wat voelde het als een cadeautje dat ik, op dag vier, al langs mocht om dit mooie meisje te fotograferen. Omdat ik vooraf al uitgebreid contact had gehad over de fotoshoot, en de wens voor een foto voor op het geboortekaartje, verliep de fotoshoot super ontspannen. We zochten een mooi, rustig plekje in huis (het werd de slaapkamer!) en installeerden ons daar nadat Pip heerlijk in de Tummy tub had gezeten. 

Mijn newborn shoots vinden altijd thuis plaats en hiervoor ga ik zoveel mogelijk mee in de flow van het gezin en de baby. Uiteraard regisseer ik bij deze shoots wel een beetje. Om genoeg variatie in beelden te krijgen en om iedereen op de foto te krijgen. Gelukkig merk ik dat ouders dit vaak alleen maar prettig vinden.  Toch probeer ik ook genoeg ruimte te creëren voor ‘hoe het gewoon is.’ Naar mijn idee geeft juist die combinatie de mooiste foto’s! Tijdens deze fotoshoot kwam dat bijvoorbeeld terug in het badderen, een voedermoment en tijdens het omkleden met de kraamhulp.  

Lieve Pip is haar eerste fotoshoot ontspannen doorgekomen en de laatste foto van deze blog? Die pronkt op haar prachtige geboortekaartje! 
Newborn fotografie in Drenthe
Pip-2.jpg
Pip-3.jpg
Pip-4.jpg
Pip-5.jpg
Newborn fotografie in Drenthe
Pip-7.jpg
Newborn fotografie in Drenthe
Pip-9.jpg
Pip-10.jpg
Newborn fotografie in Drenthe

Newborn fotografie in Drenthe; ook interesse in een newborn fotoshoot? Ik reis voor mijn newborn shoots tot maximaal 90km vanaf Beilen (één uur reistijd) en heb de afgelopen periode onder andere mogen werken in Assen, Emmen, Hoogeveen en Beilen! Het is mijn passie om jullie liefdevolle, pure foto’s te geven van deze bijzondere tijd in jullie leven.

Benieuwd naar meer van mijn newborn- en gezinsfotografie? Neem eens een kijkje bij deze fotoshoot (klik)

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D