Newborn shoot in Groningen

Een Newborn shoot in Groningen, ik deed het nog net voor het nieuwe jaar. Een wel hele leuke newbornshoot, want van dit lieve stel mocht ik eerder al hun bruiloft fotograferen (zie hier -klik). Hoe bijzonder dan om anderhalf jaar later terug te komen en dit nieuwe geluk, hun nieuwe gezin, vast te leggen! Dit zijn dus van die kleine dingen uit mijn werk waar ik heel erg blij van word! Hun lieve, kleine Jonah bleek ook nog eens de zoetste baby te zijn. Hij sliep na wat drinken bijna de hele shoot door en gaf geen kick. Heel af en toe deed hij even zijn ogen open om te kijken waar al onze drukte om te doen was, om daarna weer heerlijk verder te slapen!

Newbornshoots fotografeer ik zo ongedwongen en ontspannen mogelijk. En nu ik daar mijn draai helemaal in heb gevonden, vind ik het ontzettend leuk als ik weer op pad mag om dit nieuw geluk vast te leggen. Wat ook een beetje meespeelt is dat ik, na de komst van mijn jongste dochter vorig jaar, opnieuw heel bewust ben geworden hoe deze tijd voorbij vliegt. De eerste weken met je kleine baby thuis gebeurd er zoveel en veranderd je kleintje zo snel. Voor je het doorhebt is het ‘newborn’ er weer af, en heb je een kleine lachende baby vast. Extra waardevol dan om, als de rust wat terugkeert, terug te kunnen kijken naar die eerste dagen als nieuw gezin. Dat kleine frummelige lichaampje in het eerste pakje, die kleine handjes en voetjes, en dat in jullie armen!

Foto’s van deze periode, de eerste weken met je baby, zullen daarom zo waardevol zijn. Ikzelf ben nog steeds ontzettend blij met de foto’s die de eerste maand zijn gemaakt (daarna ook overigens! ; -)) Zeker de foto’s van de eerste twee weken. Daarom doe ik ook altijd mijn best om binnen tien dagen langs te komen voor een newbornshoot!

Newborn shoot in Groningen
Newborn shoot in Groningen
Newborn shoot in Groningen
Newbornshoot Drenthe
newbornshoot aan huis
Newbornshoot Drenthe
Newborn shoot in Groningen
Ongeposeerde familiefotografie Drenthe
Ongedwongen familiefotografie met baby
Newborn shoot in Groningen

Wat vind jij van deze newborn shoot in Groningen? Wil je nog een newborn shoot zien en dan met de extra optie van videografie? Klik dan hier (klik!)

En volg jij mij al op Instagram en/of Facebook? Hopelijk zie ik je daar!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D