Babyshoot in Drenthe

Babyshoot in Drenthe; newbornfotografie bij je thuis!  

Op een donderdagochtend ging ik op pad naar dit kersverse gezin! Omdat deze babyshoot in Beilen plaatsvond was het wel erg makkelijk qua reistijd. Ik kon namelijk op de fiets heen, was het niet dat het een ochtend vol regen was! ; -) We spraken op tijd af want naast foto’s zou ik ook filmbeelden maken. En omdat ik het belangrijk vind om in een ontspannen en rustige sfeer baby’s vast te leggen, neem ik graag alle tijd die nodig is! Als het dan om een combinatie van fotografie en videografie gaat geldt dat natuurlijk helemaal! 

Deze fotoshoot was super ontspannen! Er stond een fijn achtergrondmuziekje op. Kleine baby Jet vond het heerlijk om de hele tijd te knuffelen en liet het allemaal over zich heen komen. Het grootste gedeelte van de fotoshoot lag ze heerlijk te slapen, zoals je waarschijnlijk terug zult zien in alle beelden! 

Tijdens een newbornshoot thuis ga ik zoveel mogelijk mee in de flow van het gezin en de baby. Uiteraard regisseer ik bij deze shoots wel een beetje. Om genoeg variatie in beelden te krijgen en om iedereen in het beeld te krijgen. Gelukkig merk ik dat ouders dit vaak alleen maar prettig vinden.  Toch probeer ik ook genoeg ruimte te creëren voor ‘hoe het gewoon is.’ Naar mijn idee geeft juist die combinatie de mooiste foto’s! 

Babyshoot in Drenthe
Babyshoot in Drenthe
Baby fotograaf Assen
Baby fotograaf Assen
Baby fotograaf Assen
Newborn shoot in Drenthe
Babyshoot in Drenthe
Babyshoot in Drenthe

En een kleine preview van de film die ik mocht maken.♡ (vergeet het geluid niet aan te zetten ; -))Na deze Babyshoot in Drenthe werd het mij nog weer een keer bevestigd. De baby-tijd is een ontzettend bijzondere tijd! Het hele prille, met je newbornbaby, is voorbij voor je het doorhebt (cliché maar waar ; -)) En dat je baby in het eerste jaar zo veranderd, en zich zo ontwikkeld is haast niet in te denken als je je pasgeboren baby vast hebt. Maar juist omdat het eerste jaar zo snel gaat, is het ontzettend waardevol om hier iets van vast te laten vastleggen!

Wil je nog een newborn shoot van mij bekijken; dat kan hier (klik!) En wil je zelf ook foto’s en/of een film van je baby na het zien van deze beelden? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje  Een newbornshoot/babyshoot is meestal goed (op kort termijn) in te voegen in mijn agenda! : -)

En ben je benieuwd waar ik Bo (de mama van deze knappe baby) van ken, volg dan deze link (klik!) naar haar website!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D