Trouwfotografie in Limburg Viva Lanterne

Trouwfotografie in Limburg, Viva Lanterne. 

Lieve K&P gingen trouwen bij Viva Lanterne in Limburg. Een ontzettend mooie carréhoeve tussen de heuvels in Limburg. Daar is het echt alsof je even niet in Nederland bent, zo mooi! 

Waar ik ontzettend blij van wordt als bruidsfotograaf is vastleggen wat er om mij heen gebeurd. Dat iemand in haar badjas de deur voor mij open doet in de ochtend, haar haren in een knot. En dat datzelfde persoon dan uren later omgetoverd is tot een mooie bruid! Het is bijzonder om op zo’n mooie dag onderdeel te mogen zijn van het geheel.

Daarnaast word ik onwijs blij van de liefde en verwondering tussen het bruidspaar. Maar ook bij de gasten, familie en (bruids)kinderen. Kleine, grappige momentjes die je waarschijnlijk alleen als fotograaf ziet omdat je continu aan het observeren bent. De emoties tijdens mooie speeches en woorden bij de ceremonie. Hoe één van de kinderen stiekem van de taart snoept, of al vies is voor de dag begint! Maar vooral..alle liefde, emoties, oprechte woorden en heel veel geluk. Iets wat op elke bruiloft, op welke manier dan ook, terug komt. Als fotograaf zijnde kijk je met andere ogen naar de dag en alle mooie momenten, en dit is waar ik ontzettend van geniet. Elke bruiloft opnieuw! ♡

Trouwlocatie: Viva Lanterne (klik hier!)

Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_3.jpg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Viva Laterne Limburg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_9.jpg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_12.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_13.jpg
Viva Laterne Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_13.2.jpg
Trouwfotografie Limburg
Viva Laterne Limburg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_16.jpg
Trouwfotografie Limburg
JolandaBoerFotografie_KP_18.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_19.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_20.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_21.jpg
JolandaBoerFotografie_KP_22.jpg

Ga jij trouwen komend jaar en ben je op zoek iemand voor jullie trouwfotografie in Limburg, bijvoorbeeld bij Viva Lanterne. Met liefde leg ik jullie liefde en de magie van jullie dag vast! Stuur een mailtje (hier) voor meer informatie, mijn brochure of een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kletsen over jullie trouwdag en mijn manier van fotograferen. Ik maak het liefst foto’s die een verhaal vertellen en een weerspiegeling zijn van hoe jullie dag was, zo puur en echt mogelijk!

Jolanda Boer // Fotograaf voor het vastleggen van echte, pure en liefdevolle momenten. Werkzaam vanuit Drenthe; beschikbaar door heel Nederland

@ instagram.

jolanda boer
A
B
C
D